Campagne

Doe mee! en "Win een Limo voor de Bob"

Half februari gaat de campagne Bob in de sportkantine weer van start in het zuidelijk deel van Zuid-Holland. De campagne spoort bezoekers van sportkantines aan om op een positieve manier alcoholvrij te rijden. Én met elkaar af te spreken wie als BOB zijn sportvrienden veilig naar huis brengt. Een echte BOB heeft 0% op!

Waar? In de Hoeksche Waard, Drechtsteden, Alblasserwaard-Vijfheerenlanden, Goeree Overflakkee en het Rotterdamse deel van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.
Wanneer? Half februari t/m juni 2016

Uw club kan op verschillende manieren meedoen aan de campagne. U kunt:

Wij doen mee!

  • een (gratis) campagnepakket met promotiemateriaal bestellen.
  • ons campagneteam uitnodigen bij een belangrijke wedstrijd of evenement.
  • een sponsorbord op maat bestellen.
  • onze docenten vragen om uw barpersoneel een IVA-training te geven.

Wint uw club de limo voor de Bob?

logo limo voor bob 170 Sportverenigingen kunnen in 2016 een limousine winnen en deze inzetten om de ultieme Bob van uw vereniging aan het eind van een verenigingsfeest zijn vrienden thuis te laten brengen. Zo wil iedereen wel de Bob zijn!

U kunt de limousine winnen door als vereniging in de maanden maart tot en met juni de meeste punten te verzamelen in de Bob-quiz. In de eerste maanden van 2016 worden er zelfs drie limousines verloot onder de clubs die zich aanmelden om aan de campagne Bob in de sportkantine mee te doen. >> Lees hier meer over de Limo voor de Bob

Volg ons ook via facebook.com/bobsportzh en Twitter.com/bobsportzh

U bevindt zich hier: Home | BOB sport