mobiel schade melden
Een nieuwe app: Mobielschademelden.nl

Mobiel schade melden is de app van het Verbond van Verzekeraar, de politie en het verkeerskundig ICT-bureau VIA, waarmee eenzijdige en tweezijdige autoschades kunnen worden gemeld. Via deze weg de schade doorgeven aan je verzekeraar heeft als voordelen dat het niet alleen snel, makkelijk en direct gebeurt, maar ook dat via deze weg anoniem bijgedragen kan worden aan de verbetering van de ongevalsregistratie.
Hierdoor worden de oorzaken en gevolgen van de ongevallen getraceerd en gebruikt ter bevordering van de verkeersveiligheid.

Voor meer informatie ga naar www.mobielschademelden.nl

 

Nieuws

Op 7 december heeft verkeersveiligheidsambassadeurs Kees Boender namens de Jury de trofee behorend bij de SEEF-factor overhandigd aan verkeersleerkracht en verkeerseducatiecoach Ronald Wittenberg. Dat gebeurde tijdens een SCHOOL op SEEF bijeenkomst in Gorinchem.

Na een succesvolle pilot op de Zuid-Hollandse eilanden in 2015 organiseerde ROV-ZH in het najaar van 2016 drie netwerk- en informatiebijeenkomsten verkeersveiligheid in verschillende regio’s. De bijeenkomsten waren bedoeld voor iedereen die –beroepsmatig of vrijwillig- betrokken is bij verkeersveiligheid.

Op 12 september start de Fietsmodus 2016 Flight 2. De campagne richt zich op leerlingen van het voortgezet onderwijs (12-18 jaar).. De campagne loopt tot 4 december 2016. Naar de campagnepagina

Ook in 2016 looft het ROV-ZH weer een Award uit. Hierbij geldt een nieuwe opzet: scholen kunnen plannen voor schooljaar 2016 - 2017 en personen voordragen.

In de afgelopen maand zijn alle prijzen voor de TotallyTraffic Awards 2015 uitgereikt. Twee prijzen, want de Award kent dit jaar voor het eerst twee categoriën: de categorie Schoolplannen en de categorie Personen.

Mobiel schade melden is de app van het Verbond van Verzekeraar, de politie en het verkeerskundig ICT-bureau VIA, waarmee eenzijdige en tweezijdige autoschades kunnen worden gemeld. Via deze weg de schade doorgeven aan je verzekeraar heeft als voordelen dat het niet alleen snel, makkelijk en direct gebeurt, maar ook dat via deze weg anoniem bijgedragen kan worden aan de verbetering van de ongevalsregistratie.Hierdoor worden de oorzaken en gevolgen van de ongevallen getraceerd en gebruikt ter bevordering van de verkeersveiligheid. Voor meer informatie ga naar www.mobielschademelden.nl  

Gisteren heeft in het Provinciehuis in Den Haag de finale plaatsgevonden van de TotallyTraffic leerlingenwedstrijd "Ik wil je zien! Hoe zou jij dat doen?" 2015.